Logo MR Buchlov

Penzion Malovaný

Osvětimany 202
687 42 Osvětimany

Krásné prostředí pro Váš pobyt

Kouzelnou přírodu, sportovní zážitky, relaxaci ve wellness. To všechno si můžete užít uprostřed krásného prostředí Chřibů za obcí Osvětimany na Uherskohradišťsku v Penzion Malovaný. Filozofií našeho penzionu je vytvořit pro návštěvníky co nejpříjemnější atmosféru, aby si odpočinuli od každodenního stresu a starostí.

I když se Vám z naší postele možná nebude chtít, sportovní nadšenci a turisté to určitě udělají rádi. Lyžaři a snowboardisté ocení skvělé zázemí Ski parku, který se nachází v těsné blízkosti penzionu.  Zde si hosté mohou užívat sněhu od rána do večera, ostatní se mohou po celý rok vydat na túru malebnými Chřiby. Nabízíme hezké ubytování v 18 pokojích o celkové kapacitě 41 lůžek a 5 přistýlek. Každý pokoj je vybaven vlastním sociálním zařízením, televizí, klimatizací, wifi připojením.  Součástí celého areálu je také nekuřácká Hospoda na srubu, kde můžete s přáteli nebo rodinou posedět u skvělého jídla a pití ve stylovém prostředí.

Penzion Malovaný nabízí krásné a klidné prostředí pro rodinnou dovolenou, uspořádání tak důležitého dne jako je den svatební, pro rodinnou oslavu či školy v přírodě.

KONTAKT

Tel.: +420 725 970 286

E-mail: info@penzionmalovany.cz

OTEVÍRACÍ DOBA
Webová stránka
Mikroregion Buchlov je koncipován jako sdružení obcí, jejíž podstatné části katastrálních území leží 
v oblasti Chřibů. 
© Copyright 2023  Mikroregion Buchlov  Všechna práva vyhrazena

Web by FOOE s.r.o.
Translate »
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram